Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
12 - 15 ks tigrie krevety
maslo
biele víno
bageta
korenie na bylinkové maslo
soľ
olivový olej
cesnak
citrón
čierne korenie
šafran na ozdobenie
Postup:
Krevety dáme na panvicu, zalejeme olivovým olejom a bielym vínom, pokoreníme, posolíme a necháme zovrieť, až kým sa nezredukuje voda. Na záver môžeme pridať na drobno nakrájaný petržlen. Ku krevetám nakrájame čerstvú bielu bagetu, roztopíme maslo, pridáme korenie na bylinkové maslo a zalejeme ním bagety. Krevety na záver dozdobíme šafranom.
Ingrediencie na dip:
100 g malých predvarených kreviet
majonéza
citrón
čierne korenie
Postup: Krevety rozmixujeme a pridáme všetky ingrediencie a spolu zamiešame.