Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
300 g predné hovädzie mäso
50 g zadné hovädzie mäso
hovädzia pečeň
špiková kosť
1x mrkva
½ ks pór
½ ks kaleráb
½ ks zeler
1 ks cibuľa
1 ks cesnakový strúčika
1 ks klinček
soľ
Postup:
Do hrnca dáme 2,5 l vody, soľ a mäso. Postavíme na oheň a penu odoberáme, až do chvíle, keď začne polievka vrieť. Potom pomaly varíme. Nakrájanú zeleninu pridáme k mäsu s cesnakom, cibuľou a koreňovou zeleninou. Špikových kostí môžeme dať aj viac podľa chuti. Špikovú kosť zabalíme do gázy, vložíme do polievky hodinu pred dovarením polievky. Celé varenie trvá 3,5 hodiny.