Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Panenka z daniela
hríby
petržlenová vňať
cibuľa
rajčinový pretlak
červené víno
zemiaky, ryža
bravčová masť
maslo
soľ, korenie
Pác: Cibuľa, mrkva, petržlen, zeler, pomaranče, vývar (mäso doň namočíme na aspoň 12 hodín)
Postup:
Na bravcovej masti otestujeme mäsko, aby sa zatiahlo. Mäso si dáme bokom. Do panvice, kde sme orestovali mäsko dáme cibuľu a orestujeme do zlatista, pridáme zeleninu z pácu, rajčinový pretlak a chvíľu necháme povariť. Pridáme medailóniky, červene víno, necháme dusiť s mäsom a podlievame vývarom, aby sme mali stále mäso na štave, kým sa neurob. Na koniec, keď budeme mat mäsko už skoro hotové, pridáme sušené hríby a vňať. Podávame s opečenými zemiakmi a ryžou..