Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Ryža jeden 3 dc pohár
10 ks mrkva
Smotana 33 %
Cesnak 5 strúčikov
Syr chedar polovica
Maslo tretina
Soľ, korenie
Rukola
Kuracie prsia
Postup:
Ryžu si dáme robiť ľubovoľne. Zatiaľ čo sa ryža robí, ošúpeme mrkvu a dáme ju variť. Keď je mäkká, zmixujeme ju so smotanou na varenie a dáme soľ a korenie. Pyré dáme na veľkú wokovú panvicu, pridáme ricottu, nastrúhaný syr chedar, prelisovaný cesnak, soľ, korenie a maslo. Pridáme hotovú ryžu a všetko spolu zamiešame na ohni. Kuracie mäsko si spravíme na prírodno na panvici, pridáme soľ, korenie. Prípadne nejaké iné korenie. Keď je mäsko hotové, nakrájame ho a dáme na vrch hotového rizota. Ozdobíme rukolou a hoblinkami parmezánu.