Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
bravčová panenka
soľ
rozmarín
korenie
hríby
slivkový lekvár
sušené slivky
Postup:
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme, potrieme olejom a opečieme zo všetkých strán. Dáme dusiť, podlejeme vínom a pridáme rozmarín. Medzitým orestujeme cibuľu, pridáme hríby, sušené slivky a opekáme. Pridáme slivkový lekvár, vymixujeme a podlejeme touto zmesou panenku.
Trikolóra:
• Hrášok dáme do vody, osolíme a povaríme. Keď je mäkký, zlejeme vodu, pridáme smotanu na šľahanie a ponorným mixérom rozšľaháme.
• Očistené hokaido a zopár zemiakov povaríme, osolíme, pridáme kari korenie, smotanu a syr a vymixujeme.
• Očistený zeler povaríme so zemiakmi, posolíme, pridáme korenie a smotanu a vymixujeme.
• Trikolóru naservírujeme k nakrájanej panenke a podávame.