Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
bravčová panenka
troška olivového oleja
soľ
čierne korenie
Omáčka:
200 ml vody
4 PL slivkového lekváru
hrsť sušených sliviek
1 ČL škoricový cukor
soľ
ocot
Zemiačiky:
zemiaky
1 cibuľa
maslo
50 g slaninky
soľ
Postup:
Panenku si naporcujeme, pridáme koreniny. Na rozpálenom oleji osmahneme a dáme dotiahnuť do trúby. Zemiaky uvarime, orestujeme cibuľku a slaninu.Uvarené zemiaky popučíme a pridáme do opraženej cibuľky a slaniny. Pridáme soľ a petržlenovú vňať. Povidlový lekvár rozriedime vodou, pridame celé slivky a škoricový cukor.