Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
4 vajcia
5 PL ľanové semiačka (drvené)
1/2 PL soľ
4 PL psyllium
135 g biely jogurt
50 g slnečnicové semiačka
1 1/2 prášok do pečiva
Postup:
Pripravíme si dve misky. V jednej miske rozmiešame vajíčka a biely jogurt. V druhej miske rozmiešame ľanové semiačka, psyllium, prášok do pečiva. Do misky, kde sú ľanové semiačka pridáme soľ a slnečnicové semiačka. Obe misky spojíme dokopy, čím získame tuhú hmotu. Vypracované cesto necháme oddýchnuť minimálne 3 minúty. S namočenými rukami urobíme z cesta bagetky. Potom už len dáme do rúry piecť na 170 stupňov cca 45-50 minút.