Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
300 gramov čerstvej hovädzej sviečkovej
2 vajcia
1 pl kečupu
1 pl horčice
1 cibuľa
Tabasco
Worcesterská omáčka
Soľ
Čierne korenie
Chlieb
Olivový olej
Bruskety
Paradajkový pretlak
Oregano
Petržlenová vňať
Jarná cubuľka
Cherry paradajky
Balzamico
Postup:
Mäso nastrúhame ostrou hranou noža na polokašu. Pridáme žĺtky, kečup a horčicu a na drobno nasekanú cibuľu. Pridáme aj tabasco a worcesterskú omáčku podľa chuti. Pridáme soľ a čierne korenie a potom všetko premiešame. Topinky a bruskety pripravíme tak, že ich najskôr potrieme cesnakom, olivovým olejom a pretlakom. Dokoreníme oreganom a zapečieme do chrumkava. Pridáme petržlenovú vňať, jarnú cibuľku, paradajky a pokvapkáme balzamicom a olivovým olejom.