Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 ks Hokkaido tekvica
1 ks cibuľa
3 strúčiky cesnaku
Olivový olej
Tymian
Kokosové mlieko
Tekvicové semiačka
Soľ
Korenie
Tekvicový olej
Muškátový orech
Postup:
Tekvicu, cibuľu, cesnak si nakrájame, pokapeme olivovým olejom a dáme piecť do rúry, ktorú si predhrejeme na 200 stupňov, pečiem cca 20 min. Medzi časom si opražíme tekvicové semiačka na suchej panvici. Po 20 minútach ingrediencie rozmixujeme, pridáme kokosové mlieko, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom, necháme zovrieť a odstavíme polievku. Nakoniec polievku dozdobíme tekvicovými semiačkami.