Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
žltý melón Cantalup
prosciutto
balzamikové glazé (zahustený balzamikový ocot – ochutený)
celozrnné bagetky
olivový olej
cesnak
rukola
Postup:
Melón prekrojíme, odstránime mäkkú dužinu, ošúpeme, pokrájame na tenké mesiačiky. Pridáme prošuto, ozdobíme rukolou a zahusteným balzamikovým octom – glaze. Ako prílohu podávame bagetové čipsy. Tie si pripravíme tak, že naprieč pokrájame bagetky na tenké 1,5 – 2 cm plátky, ktoré opečieme na panvici a zaťažíme celou silou hrncom. Takto vylisované a opečené bagetové čipsy jemne potrieme olivovým olejom spolu s prelisovaným cesnakom.