Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
4 bielka
160 g cukru
Lyžica octu
Lyžica kukuričného škrobu
Mascarpone
Smotana na šľahanie
Postup:
Bielka s cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame lyžicu octu a cukor vymiešaný so škrobom. Urobené cesto dáme pomocou zdobiaceho vrecka na plech. Na vrchu tortičky by mala byť jamka. Aby sa nám to ľahšie plnilo. Tortičky pečieme na 120 stupňov asi 70 minút. Keď budú tortičky vychladené, dáme plnku. Ktorá si vymiešame s mascarpone a šľahačky. Keďže korpusy sú veľmi sladké, do plnky cukor netreba dávať. Dozdobíme ovocím a jedlými kvetmi.