Predjedlo: Medvedí úlet

Predjedlo: Medvedí úlet

Kuracia paštéta s kuracím mäsom a s medvedím cesnakom .

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky.

Ingrediencie kuracia pečienka:

Kuracie stehná

Maslo

Šľahačka

Medvedí cesnak

Soľ

Čierne korenie

Zdroj: TV JOJ

Ingrediencie syrové guličky v bylinkách s gyrosovým korením a orechmi:

Nátierkové maslo

Mozzarella

Feta syr

Nasekané bylinky (petržlen, pažítka, medvedí cesnak)

Gyrosové korenie

Vlašské orechy

Postup: 

Pečienku si oretujeme a rozmixujeme. Pridáme vopred uvarené kuracie stehná, maslo, šľahačku, medvedí cesnak a korenie. Hotovú zmes naservírujeme do misiek, zalejeme maslom a posekaným medvedím cesnakom. Necháme odležať jednu hodinu v chladničke. Postup - syrové guličky v bylinkách s gyrosovým korením a orechmi: Nastrúhané syry zamiešame s nátierkovým maslom, vytvarujeme do guličiek a obalíme v korení, orechoch a bylinkách.

Tagy: Predjedlo