Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
400 g hladká múka (špeciál)
300 g práškový cukor
200 ml olej
1,5 KL sóda bikarbóny
2 vajcia
2 PL domáceho džemu
2 PL kakaa
1 KL škorice
1 KL perníkového korenia
½ l vlažného mlieka (plnotučné)
1 kypriaci prášok do perníka
Navrch:
čokoláda mliečna
5 PL džemu navrch
Postup:
Preosiatu múku premiešať so sódou bikarbónou, kypriacim práškom, pridať cukor a ostatné prísady. Všetko v jednej nádobe. Riadne vymiešať na slabých obrátkach. Vyliať na vymastený plech a piecť 180 stupňov na 20 - 30 minút. Horúce potrieť džemom a na vychladnutý koláč poliať čokoládou.