Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Falošná sviečková 700 g
Vaječný žĺtok 5 ks
Cibuľa 1 ks
Soľ - podľa chuti
Čierne korenie - podľa chuti
Drvený kmín - podľa chuti
Červená mletá paprika - podľa chuti
Worčestrová omáčka 1 PL
Kečup 1 PL
Horčica 1 KL
Chlieb
Hriankový chlieb
Olej na smaženie
Postup:
Mäso umyjeme, nakrájame na malé kúsky a najemno pomelieme. Cibuľu nakrájame na jemno, pridáme ju k mäsu spolu s ostatnými ingredienciami a spolu zmiešame. K tataráku podávame topinky smažené v oleji, alebo hrianky na sucho, podľa chuti.