Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
5 vajec
5 PL múky
5 ČL kypriaci prášok do pečivar
5 PL cukru
Postup:
Vymiesime si zvlášť žĺtka a zvlášť bielka, pridáme cukor do bielok, šľaháme ďalej, zmiešame bielka zo žĺtkami, pridáme múku, kypriaci prášok, všetko spolu zmiešame a dáme do vymastenej formy.
Krém:
2 mascarpone
2 šľahačky
vanilkový cukor
ovocie podľa chute
rum
lekvár
Postup:
Šľahačku vyšľaháme, pridáme mascarpone, spolu to všetko vyšľaháme, použijeme vanilkový cukor, na vrch si môžeme pridať čokoľvek. Korpus, keď je upečený, rozrežeme, pridáme lekvár, na lekvár pridáme krém, priložíme ďalší korpus, trošku s ovocnej šťavy si urobíme aby bol vlhký korpus, pridáme trošku rumu a polejeme ďalšiu časť korpusu s tou šťavou, so zbytkom krému potrieme celý korpus, pridáme ovocie na vrch a môžeme dať do chladničky na 1 hod.