Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
6 ks vajcia
50 g kakao
100 g hnedý cukor
500 g mascarpone
200 g biela čokoláda
500 g maliny
100 g horká čokoláda
100 ml smotana na šľahanie
Postup:
Oddelíme si žĺtky od bielok. Cukor dáme pol na pol do bielok a žĺtok . Bielka vyšľaháme do tuhého snehu. Následne vyšľaháme žĺtka. Do žĺtok pridáme vyšľahane bielka a preosiate kakao. Všetko vymiešame. Dáme do formy vystlanej papierom na pečenie. Pečieme na 180 °C cca 10-15 min. Po vychladnutí na korpus nakrájame maliny. Roztopíme si bielu čokoládu, ktorú zmiešame s mascarpone. Nanesieme na maliny. Necháme v chladničke cca 15 min odstáť. Na vrch si spravíme ganache zo 100 ml smotany a 100 g horkej čokolády. Nalejeme ju na tortu. Necháme poriadne vychladiť a môžeme konzumovať.