Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
4 balíky dlhých piškót
300 ml kávy
250 g mascarpone
3 žĺtka
3 PL práškového cukru
500 ml smotany na šľahanie
Kakao v prášku
Amareto
Vanilkový cukor
Postup:
Piškóty namáčame do kávy, poukladáme do formy, po povrchu prostriekame amaretom. Rozmixujeme žĺtka s cukrom, primiešame mascarpone, vyšľahanú šľahačku s troškou vanilkového cukru (kvôli vôni). Polovicou krému potrieme pripravené piškóty, opäť zopakujeme postup s piškótami a opäť dáme na ne druhú polovicu krému. Zasypeme veľkou vrstvou kakaa a riadne zachladíme. Na ozdobu jahoda a mäta či podľa chuti.