Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Krém
6 - 7 vajíčok
165 g cukru
452 g mascarpone
200 g smotany
Skladanie
475 ml káva
30 g cukru
3 lyžice amareta
24 - 30 piškót
Kakao
Postup:
1. Pomocou elektrického mixéra šľaháme žĺtky s cukrom do 2,5-násobku pôvodného objemu.
2. Do žĺtkovej zmesi pridáme vyšľahané mascarpone. Jemne poskladajte, kým zmiznú hrudky.
3. Pridáme šľahačku a jemne preložíme, aby nestrácala vzduch.
4. Zmiešame zmes na namáčanie piškót.
5. Do pripravenej nádoby začneme ukladať namočené piškóty, následne pridáme krém a opakujeme.
6. Po stuhnutí vrch posypeme kakaom.