Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 balenie sušienok Lotus
70 g maslo
500 g jemný tvaroh
50 g cukor
240 g lotusová nátierka
1 vanilka
300 ml šľahačková smotana
Postup:
Sušienky rozmixujeme a zmiešame ich s roztopeným maslom. Zmes následne natlačíme do tortovej formy. Pripravíme si plnku. Zmiešame jemný tvaroh, cukor a lotusovú nátierku s vanilkou. Osobitne vyšľaháme šľahačkovú smotanu. Potom obe zmesi spojíme. Plnku nanesieme na sušienkový podklad. Zbytok lotusovej nátierky si rozpustíme vo vodnom kúpeli, potom túto zmes vylejeme na vrch koláča. Ten dáme zachladiť do chladničky.