Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
strakatá fazuľa
údené koleno
údená krkovička
klobása
cibuľa
kaleráb
mrkva
petržlen
cesnak
soľ
čierne korenie
červená paprika
Postup:
Vo veľkom hrnci dáme variť údenú krkovičku s údeným kolenom. Zalejeme mäso vodou. Pridáme ošúpané strúčiky cesnaku. Ošúpeme si zeleninu. Fazuľu, ktorú sme si predtým namočili, pridáme k mäsu a necháme spolu variť 1,5 hodiny. Mäso po dovarení vyberieme z hrnca a nakrájame ho nadrobno. Potom ho opäť vrátime do hrnca. Pridáme zbytok nakrájanej zeleniny a nakrájanú klobásku. Dochutíme soľou, korením a červenou paprikou. Ku koncu varenie pridáme do polievky cestovinu podľa vlastnej chuti.