Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
6 - 7 kg Jabĺk
250 g Tvarohu
60 g Hrozienok
30 g Masla
2 Lyžice Medu
Mandle Šúpané
1x Pomaranč
Postup:
Ako prvé si zoberieme pomaranč ktorý si dôkladne umyjeme a osušíme, na strúhadle nastrúhame pomarančovú kôru a následne si šťavu z pomaranču odšťavíme a pridáme ku nastrúhanej kôre. Do misy dáme tvaroh a pridáme pomarančovú šťavu s kôrou, med, hrozienka a škoricu, jablká umyjeme a ošúpeme zo šupky a následne vydlabeme stred jabĺčka čo najviac aby sa nám tam zmestilo čo najviac plnky, vydlabané jabĺčka naplníme pripravenou plnkou, takto pripravené jabĺčka každé zabalíme do alobalu a dáme do jánskeho skla piecť na 45 minút. Po upečení aranžujeme podľa vlastnej fantázie s mandľami, čokoládou, škoricou, badiánom, medovkou a vanilkovou zmrzlinou.