Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Šampiňóny
Pór
Bravčova šunka
Maslo
Soľ
Korenie
Eidam
Cesnak
Olivový olej
Bambino v črievku
Tousty
Parmezán, bazalka, petržlenová vňať na ozdobu
Postup:
Šampiňóny očistiť vybrať nožničky, ktoré si necháme na použitie. Zmiešame olivový olej a cesnak natrieme šampiňóny aj z vnútra aj z vonka. Rozpustíme maslo, na ktorom udusíme nožičky zo šampiňónov spolu s pórom. Keď to bude mäkké pridáme bravčovú šunku tavený syr, soľ, korenie a naplníme šampiňóny. Pridáme na vrch eidam a dáme do trúby na 200 stupňov 15-20 min podľa veľkosti šampiónov. Ozdobíme bazalkou, petržlenovou vňaťou a parmezánom.