Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
zemiaky
mrkvu
smotanu na varenie
soľ
olivový olej alebo maslo
cibuľa
cesnak
Postup:
Hokaido si nakrájame a ošúpeme tak isto aj ostatné suroviny. Ako prvé si dáme do hrnca olej s cibuľou a cesnakom chvíľu orestujeme a pridáme nakrájané hokaido, zemiak a mrkvu. Orestujeme dokopy asi 3 minúty po 3 minútach podlejeme 2 dc vody a necháme chvíľu dusiť. Po chvíli pridáme vodu a soľ. Po 20 minútach pridáme oregano a bazalku. Ak je všetko mäkké, rozmixujeme do jemnej kaše a na záver pridáme pre lepšiu chuť smotanu na varenie, ktorú necháme prejsť varom. Polievku servírujeme so semiačkami a lyžičkou kyslej smotany.