Predjedlo: Najlepšia samoregenerátorka

Predjedlo: Najlepšia samoregenerátorka

Kačacia paštéta, červená cibuľa a ovocie s chlebom.

Ochutnajte u vás recept z Bez servítky!

Suroviny:
Kačacia pečeň
Kačacia masť
Cibuľa červená
Cibuľka v náleve
Med
Cukor
Soľ
Korenie
Cesnak
Chlieb
Ríbezle
Maslo
Bylinky

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Pečienka:

Cibuľu osmažíme na masti do zlatista a pridáme očistenú pečeň. Restujeme spolu s bylinkami a pridáme masť tak, aby cibuľa bola zaliata. Pridáme bylinky a robíme do zatiahnutia. Dáme do mixéra a rozmixujeme. Dochutíme soľou, korením, medom a maslom.

Cibuľa:

Na rozpálenú panvicu dáme olej a nakrájanú červenú cibuľu na drobné kocky. Orestujeme a pridáme nakladané cibuľky, chvíľu prevaríme a zasypeme kryštálovým cukrom. Počkáme kým cukor skaramelizuje a pridáme šťavu z nakladanej cibuľky. Odstavíme, pridáme ríbezle a necháme vychladnúť Chlieb opečieme na masti s cesnakom a bylinkami.

Tagy: Predjedlo