Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Polohruba múka
Prášok do pečiva
Mrkva
Vanilkovy cukor
Orechy vlašské - malý balík
Vajcia
Čokoláda na varenie
Orechy
Mascarpone
Sušené maliny
Lesné ovocie
Cukor
Postup:
Koláč:
Do nádoby zmiešame polohrubú múku, prášok do pečiva, vanilkový cukor, vajcia (môžeme urobiť sneh z bielok), orechy, cukor, mrkvu a olej. Vymiešame cesto a dáme na vymastený plech. Pečieme na 180 stupňoch po dobu 25 minút.
Mascarpone:
Mascarpone vymiešame s vychladenou šťavou z lesnej zmesi.
Lesná zmes:
Rozpustíme kryštálový cukor na karamel, pridáme lesné ovocie a necháme redukovať. Vychladnutú šťavu zmiešame s mascarpone, ostatné ovocie rozmixujeme a použijeme ako džem na koláč.
Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli natrieme na alobal a necháme stuhnúť v chladničke. Používame ako dekoráciu.