Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
mrazený, alebo čerstvý hrášok
špenát čerstvý
smotana na varenie
cesnak
šalotka
soľ
korenie
maslo
ryba – pstruh lososovitý
krutóny
Postup:
Polievka:
V hrnci osmažíme šalotku, cesnak, pridáme špenát a hrášok. Spolu orestujeme, zalejeme vodou, pridáme soľ, korenie a necháme variť. Keď je hrášok aj špenát uvarený, zlejeme vodu a rozmixujeme. Pridáme smotanu na varenie a ďalej varíme. Dochutíme podľa potreby.
Filet:
Na panvici si roztopíme maslo. Filet zo pstruha si opečieme na masle a dochutíme soľou a korením. Podávame v polievke spolu s opraženými krutónmi.