Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Korpus:
4 bielka
90 g kryštálový cukor
100 g mleté mandle
Pudingový krém:
500 ml mlieko
50 g pudingový prášok
4 ks žĺtka
1 vanilkový cukor
Smotanová náplň:
250 ml šľahačková smotana
1 vanilkový cukor
Mandľové lupienky
Zlatý prášok
Čučoriedky
Postup:
Bielka s cukrom vyšľaháme do snehu a zľahka k nemu primiešame krátko opražené mandle. Hmotu prelejeme do pripravenej formy. A pečieme na 200 stupňoch cca 20 minút. Z mlieka, pudingu a žĺtkov si spravíme puding a za občasného miešania necháme vychladnúť. Zo šľahačky a cukru vyšľaháme šľahačku. Na upečený korpus dáme puding, potrieme šľahačkou a dozdobíme mandľovými lupienkami a zlatým práškom. Podávame s čučoriedkami.