Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Paradajky
Cesnak
Cibuľa
Soľ, čierne korenie
Cukor
Bazalka
Slanina
Rožok
Olej
Bylinky
Postup:
Paradajky v šupke umyjeme, dáme na plech spolu s cesnakom a cibuľou. Osolíme, okoreníme, pridáme trocha oleja a dáme piecť. Po cca 20 min. vyberieme paradajky z rúry, pár paradajok ošúpeme, zvyšné necháme v šupe a dáme ich do mixéra (okrem cesnaku). Po rozmixovaní dáme do hrnca a necháme prevrieť. Podľa potreby dochutíme cukrom, soľou a čiernym korením. Na panvici opražíme parmezán nakrájaný na plátky a vytvoríme z neho čips. Na suchej panvici opražíme rožok nakrájaný na kocky spolu s maslom a bylinkami. Podávame teplé s bazalkou, krutónmi a čipsom.