Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
avokádo
paradajky
žltá paprika
červená cibuľa
cesnak
soľ
limetková šťava
šalátová uhorka
olivový olej
bagetka
Postup:
Avokádo si vložíme do väčšej misy a rozpučíme ho. Paradajky, žltú papriku, červenú cibuľu si nakrájame nadrobno a pridáme k avokádu. Rozpučíme si cesnak a aj ten pridáme do zmesi. Nakoniec pridáme soľ a limetkovú šťavu. Zmes dobre premiešame a necháme chvíľku odstáť. Z uhorky si pozdĺžne nakrájame tenké plátky, ktoré na tanieri stočíme do kruhu a do vnútra naservírujeme šalátik. Dozdobiť ho môžeme napr. mikrobylikami. Bagetky si nakrájame na hrubšie kúsky, potrieme ich z oboch strán olivovým olejom a prepečieme na panvičke bez pridania oleja. Opečené bagetky podávame k šalátiku.