Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
zemiaky
cibuľa
cesnak
múka
masť
vajcia
mleté mäso
soľ
sušená pažítka
kyslá smotana
biely jogurt
čierne mleté korenie
šalátové korenie
olej
zemiaky
Postup:
cibuľu a cesnak si nastrúhame. Pridáme soľ, vajíčko, čierne korenie a múku. Vymiešame. Na panvici rozpálime masť s olejom, z cesta spravíme malú placku. Na ešte surovú stranu placky položíme placku z mletého mäsa, ktorá je dochutené soľou a korením. Na masovú časť dáme opäť zemiakové cesto. Vzniknú nám tak zemiakové placky plnené mäskom. Podávame s dvoma dipmi.
Cesnakový dip – jogurt, smotana, soľ, korenie, cesnak
Pažítkový dip – jogurt, smotana, pažítka, šalétové korenie a soľ