Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
10 bravčových líčok
5 x mrkva
5 x petržlen
zeler
cesnak
cibuľa
slanina
soľ
korenie
bobkový list
paradajkový pretlak
červené víno
bravčová masť
cukor
zemiaky
mlieko
maslo
Postup:
Líčka umyjeme očistíme. Na panvicu dáme bravčovu masť, zavrieme líčka z každej strany. Zeleninu a slaninu očistíme, nakrájame na menšie kusy, orestujeme na panvici. Podlejeme vínom, pridáme paradajkový pretlak, dochutíme troskou cukru a zmes vylejeme na mäso. Dáme piecť na asi 2 hodiny. Po upečení odoberieme zeleninu a rozmixujeme ju. -
Zemiaková kaša:
Zemiaky očistíme, nakrájame, dáme do hrnca, zalejeme vodou a mliekom, pridáme soľ, keď sú uvarené, scedíme, pridáme maslo, mlieko, soľ a rozmixujeme.