Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
veľký plát lososa
červená kapia zaváraná
1 kyslá smotana
6 ks varené vajcia na tvrdo
čerstvý špenát
soľ
korenie
100 g masla
150 g ovči syr
2 ks francúzska bageta
150 g strúhaného eidamu
2 kocky baleného eidamu
Postup:
lososa opečieme na masle z každej strany. Nie dlho, aby sa nepresušil. Lososa nakrájame alebo nadrobíme na menšie kúsky. Pridáme 150 g nakrájanej kapie, 200 g kyslej smotany, uvarené vajcia, strúhaný syr, ovčí syr a prilejeme maslo z výpeku. Ochutíme soľou a čiernym korením. V mikrovlnke necháme roztopiť balený eidam. Potom ho dáme na potravinovú fóliu. Bude mať konzistenciu plastelíny. Rozvaľkáme ho do tvaru obdĺžnika. Uložíme a rozotrieme naň lososovú zmes a celé to zrolujeme. Dáme do chladničky. Podávame s bagetkou.