Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
4 žĺtka
100 g cukru
50 ml olej
1 vanilkový cukor
vanilková aróma
100 g múky
1 ks prášok do pečiva
Postup:
Žĺtka oddelíme od bielkov. Z bielkov a polovice cukru vyšľaháme sneh. K žĺtkom pridáme olej, polovicu cukru, vanilkový cukor, arómu, múku a kypriaci prášok. Vymiešame cesto, nakoniec pridáme sneh z bielkov a premiešame. Dáme piecť na 12 min na 180 stupňov.
Plnka:
180 g mascarpone
80 g cukor
1 vanilkový cukor
1 x 33 percentná smotana na šľahanie
strúhaný kokos
jahodový džem
kakao
Postup:
Mascarpone zmiešame spolu z cukrom a vanilkovým cukrom dohladka a pomaly pridávame smotanu na šľahanie. Upečený korpus rozdelíme na 3 pláty. Jednotlivé časti potrieme džemom, plnkou a uložíme na seba. Na záver posypeme kokosom zmiešaným s kakaom