Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
150 ml mlieko
125 ml šľahačka
2 lyžice cukru
3 plátky želatíny
vanilkový lusk alebo tonka fazuľa
želatína plátková 3 ks
limeta,
mango
na ozdobu drobné ovocie.
Postup:
Namočíme želatínu do studenej vody. V hrnci zmiešame mlieko, cukor, šľahačku a vanilkový lusk. Zahrejeme po bod varu (nesmieme variť). Primiešame napučanú želatínu a vylejeme do kelímka. Dáme chladiť do chladničky. Mango očistíme a pomixujeme. Pridáme lyžicu cukru, štavu z limetky a dáme variť (od bodu varu asi 5 minút). Necháme vychladnúť a navrstvíme na panna cottu. Ľubovolne ozdobíme.