Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Predjedlo:
Losos, prosciutto, syrokrém, sušené paradajky v oleji, citrón. celozrnný toustový chlieb, paradajka, rukola, soľ, čierne korenie, kôprová vňať, citrón, cesnak
Postup:
Spravíme si zo syrokrému nátierku, do ktorej dáme jednu sušenú paradajku. V oleji kúsok údeného lososa, najemno nasekaného, soľ, čierne korenie - všetko zmiešame spolu a natrieme na opečený toust, uložíme esteticky lososa a ozdobíme kôprom a citrónom.
Nátierka z prosciuttom:
Nastrúhame alebo pretlačíme si cesnak, pridáme soľ, čierne korenie a syrokrém, všetko spolu zmiešame. Natrieme na opečeným toastový chlieb, na ktorý uložíme pekne prosciutto, rukolu, cherry paradajku.