Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
6 vajec
práškový cukor
maslo 150 g
cukor 140 g
vanilkový cukor
citrón
180 g mak
tvarohový krém
puding bez varenia
smotana na šľahanie
Postup:
prípravu cesta vyšľaháme 6 bielkov a práškový cukor. Maslo 150g, cukor 140 g, vanilínový cukor spolu so 6 žĺtkami a kôrou z 1 citróna vymiešame. Vyšľahané bielka a mak 180 g vmiešame do cesta. Cestom naplníme vymastený plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Po vychladnutí vykrajujeme štvorce. Pribináčikový krém si pripravíme tak, že vymiešame 500 ml smotany na šľahanie, 500 g jemného tvarohu, práškový cukor a vanilkový puding bez varenia Creme Ole. Hotový krém natrieme na cesto do štvorca. Vrchná vrstva koláča bude vyrobená z ovocného kompótu a zlatého klasu, ktorý sa uvarí a vytvorí sa tak želatínová hmota. Dezert dáme zachladiť.