Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Korpus:
• 300 g sušienok
• 30 g kakaa
• 100 g lieskovcovo-orieškovej nátierky
• 120 g masla
Krém:
• 500 g roztierateľného tvarohu
• 250 g mascarpone
• 100 g práškového cukru
• 100 g roztopeného masla
• 250 g mrazenej lesnej zmesi
Poleva:
• 150 g horkej čokolády
• 150 ml smotany na šľahanie(33 %)
Ozdoba:
• 30 g mrazom sušených jahôd
Postup:
Korpus:
Rozdrvené sušienky, kakao, lieskovcovo-orieškovú nátierku a zmäknuté maslo zmiešame, zmes nasypeme do formy a
rovnomerne utlačíme lyžicou.
Krém:
Tvaroh, mascarpone a práškový cukor vymiešame dohladka. Prilejeme roztopené maslo a ručne vmiešame mrazenú lesnú zmes, aby sa krém príliš nezafarbil. Krém nanesieme na sušienkový základ a povrch torty uhladíme.
Poleva:
V mise zmiešame nalámanú čokoládu a zalejeme ju horúcou smotanou. Zmes rozmiešame dohladka a polevu nalejeme na povrch torty až ku okrajom.