Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Korpus:
200 g maslových sušienok
50 g drevených orechov
100 g masla
Plnka:
500 g mascarpone
400 g tvarohu
Jedno 100 g balenie malých čokoládok
2 ks vanilkového cukru
Poleva:
200 g čokolády na varenie
150 - 200 g masla
Ozdoba:
čokoládové keksíky
šľahačka
mäta
Jahody a čučoriedky
Postup:
V mixéri si rozdrvíme sušienky a orechy. K sušienkam pridáme roztopené maslo a vo forme na tortu vytvarujeme korpus. Do ďalšej misky dáme mascarpone, tvaroh, vanilkové cukry a roztopené čokoládky. Premiešame. Krém dáme na korpus a pekne rozotrieme. Polevu si pripravíme tak, že vo vodnom kúpeli roztopíme maslo a čokoládu na varenie a varíme, kým sa všetko neroztopí. Vylejeme ju na už rozotretý krém. Po celej dĺžke ukladáme kúsky čokoládových keksíkov. Dozdobíme ovocím a domácou šľahačkou.