
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
ryba – pstruh
červená a zelená paprika
cibuľa
cesnak
mrkva
zázvor
čili papričky
petržlen
olej
Postup:
Nakrájame si rybu, celú aj s kosťami, potom ju osolíme. Rybu si opečieme na oleji 2 - 3 minúty z každej strany. Medzitým si urobíme zmes do polievky, a to tak, že v mixéri si vymixujeme rajčiny, zázvor, cibuľu a cesnak. Potom si nakrájame červenú a zelenú papriku. Opečenú rybu si presunieme do hrnca, k rybe pridáme nakrájanú papriku, korenie na ryby, misku hrášku a misku mrkvy. Do hrnca prilejeme vymixovanú zmes, osolíme, okoreníme a nakoniec dáme celé čili papričky. Pokojne aj 5 kusov. Zalejeme horúcou vodou a varíme do zmäknutia zeleniny.