Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Bravčové pliecko
zeler
mrkva
cibuľa
rozmarín, tymian, šalvia
maslo
olej
vývar
soľ
múka hladká
čierne korenie
2 dc vína červeného
Na zemiaky:
soľ, čierne korenie
rozmarín
olivový olej
Obloha: mix šalát s čer. octom a olivovým olejom a soľou
Postup:
V hrnci zohrejme maslo a olej. Očistené pliecko nakrájame aj zeleninu, ktorú dáme restovať na maslo a olej v hrnci, po chvíľke podlejeme vývarom, na to pridáme mäso, ochutíme ho, keď sa nám stiahne, podlejeme vínom a poprášime múkou, keď sa vyparí víno, opäť podlejeme vývarom a pridáme bylinky, ktorú si stiahneme do zväzku a dusíme takto dve hodiny. Zemiaky krájame na mesiačiky, ochutíme a pečieme v trúbe 50 minút aj s rozmarínom.