Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
keksy
Oriešky v čokoláde
Maslo
Smotana na šlahanie
Stužovač
Vanilkový extrakt
Nutela
Lieskové oriešky
Maliny
Jahody
Mäta
Postup:
Mixérom si rozsekáme keksy a oriešky v čokoláde, dáme si roztopiť maslo a následne ho pridáme do rozmixovaných keksov a orieškov a vytvoríme si "cesto na korpus". Do misky si pridáme smotanu na šľahanie a stužovač a mixujeme. kým sa nám smotana nevyšľahá, potom pridáme vanilkový extrakt, lieskovo-orieškový krém a ešte pomixujeme. Keď máme krém hotový, do foriem si dáme korpus a naň krém. Následne si nad parou rozpustíme orieškový krém. Rozpustený ho polejeme na tortičky a špajdľou si na tortičkách urobíme obrysy z krému. Dáme do chladničky a necháme chladiť 4 hodiny. Následne môžeme podávať s rozsekanými orieškami, malinami, jahodami a mätou.