Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
vajíčka
soľ
25 dkg cukor
25 dkg polohrubá múka
1/2 dcl voda
1 dcl olej
½ balíčka kypriaci prášok
vanilkový cukor
čokoládový puding
mlieko
mliečna čokoláda 2 ks
kyslá smotana
Postup:
Vajíčka rozdelíme a žĺtka a bielka. Žĺtka rozmixujeme s cukrom, kým nevznikne svetložltá pena. Bielka so štipkou soli vyšľaháme. Postupne pridávame všetky ostatné ingrediencie a spracujeme cesto. Dáme do formy a pečieme. Uvaríme si klasický čokoládový puding. Ešte do teplého dáme mliečnu čokoládu. Nakoniec si rozpustíme čokoládu (môžeme pridať kyslú smotanu a vznikne nám krém, ktorým potrieme vrch) a vylejeme na vrch torty. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie.