Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Bao žemle:
kvások - mlieko, lyžička cukru, droždie
polohrubá múka
olej
štipka soli
Urobíme domáce bao žemle z kvásku. Na cesto zmiešame všetky suroviny - polohrubú múku, nakysnutý kvások, lyžičku oleja, štipku soli. Cesto má vyzerať ako na "knedlík". Keď cesto nakysne, poprášime múkou, vytvoríme pol centimetrovú placku. Hrnčekovým vrchom (väčší rozmer) vykrojíme tvar a ten sa rovná jednej bao žemle. Tie budeme naparovať, musia byť nadýchané.
Vytvoríme guacamolo:
paradajky
avokádo
červený cibuľka
koktejlové paradajky
soľ
čierne korenie
limetová šťava
Kačacie prsia
Kačacie prsia odblaníme a odstránime nadbytočnú kožu, netreba nám veľa masti a tuku. Prsia ochutíme čiernym korením - veľkými kusami. Smažíme a ochutíme ešte medom na panvici a pomarančovou šťavou. Mäso nakrájame na plátky a plníme ním bao žemle, predtým dáme guacamole, mrkvičku, brusnicovú omáčku, chilli (podľa chuti).