Predjedlo: Lupene kreviet

Predjedlo: Lupene kreviet

Lososový tatarák.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny

losos

citrón, pomaranč, avokádo 

japonská majonéza - vyšší obsah octu 

Postup: 

Z lososa zvlečieme koža, nakrájame na rezance, osolíme, polejeme citrónom. Nasekáme kôpor na jemno. Pridáme japonskú majonézu. Očistíme avokádou, vydlabeme ho a nakrájané dáme do zmesi. Pridáme do zmesi pomarančovú šťavu. Dobre premiešame.

Zdroj: TV JOJ

Domáca wasabi majonéza:

Pripravujeme ju bez vajec.

mlieko

soľ

korenie 

horčica

citrónová šťava 

horčica 

Osmažíme si lupene kreviet na oleji - smažíme ako čipsy. 

Tagy: Predjedlo