Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
500 g jelenieho masa
Vývar
Borievka
Bobkový list
Tymian
Brusnice
Cibuľa
Červené víno
Bravčová pečeň 400 g
300 g masla
Mandle
Slanina
Postup:
Nakrájame si divinové mäso na malé kúsky. Spravíme si vývar z korení Borievka, Bob. list a tymian. Zalejeme to vodou a necháme to variť 10 minút. Nakrájané mäso orestujeme na cibuľke a pridáme červené víno - 400 ml, víno necháme zredukovať a zalejeme vývarom cez sitko. Necháme to variť zakryté 90 min. Keď sa mäso uvarí pridáme brav. pečienku - 400 g a maslo - 300 g. Rozmixujeme to a premiešame to s brusnicami a mandľami. Nakoniec to dáme do slaninkou do vystlanej nádoby a necháme zapiecť na 30 minút - 150 stupňov.