
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
3 polievkové lyžice masla
1 veľká šalotka
2,5 póru
5 zemiakov
300 ml kuracieho vývaru
100 ml chardonay vína
soľ, čierne korenie
štipka muškátového orieška
Postup:
Roztavte maslo v hrnci. Pridáte nakrájanú šalotku. Pridajte nakrájaný pór. Nechajte ich orestovať dokým nezmäknú. Pridáme chardonay a dusíme 10 minút. Pridáme soľ, čierne korenie, muškátový oriešok. Pridajte kurací vývar. Pridáme zemiaky nakrájané na tenké plátky. Nechajte variť, kým zemiaky nie sú mäkké. Rozmixujeme, precedíme a podávame.