Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
údený losos
kapari
limetka
šalotka
kôpor
dižónska horčica
maslo
provensálske bylinky
petržlenová vňať
cesnak
hladká múka
sušené droždie
voda
soľ
Postup:
Na chlieb dáme múku, vodu, soľ, droždie, zamiešame, vytvarujeme, necháme hodinu kysnúť, potom dáme na pol hodinu do rúry na 250 °C a potíme na pol hodinu na 140 °C.
Tatarák príprava:
Dáme dole kožu z lososa, nakrájame na jemno, pridáme šalotku, šťavu z limetky, nasekaný kôpor a nasekané kapary a dižónsku horčicu a premiešame spolu a dáme soľ podľa chuti, bylinkové maslo, do masla dáme provensálske bylinky, vňatku, cesnak šťavu z limetky, soľ podľa chuti a premiešame.