Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
maslo
čokoláda - tmavá aj biela
tvaroh mäkký
mascarpone
smotana na šľahanie
dve vajcia
mandľová múka
cukor
kakao
jahody, čučoriedky
Postup:
Roztopíme čokoládu vo vodnom kúpeli. V mixéri rozšľaháme vajcia s cukrom do peny. Do čokolády pridáme maslo. Nad parou roztopíme bielu čokoládu (na neskôr). Do plnky pridáme 200 g smotany a 200 g mascaropone, 200 g jemného tvarohu. Všetko spolu vyšľaháme. Plech vytrieme maslom a mandľovou múkou. Pridáme mandľovú múku, trocha kakau a dáme piecť na 20 minút pri 170 stupňoch. Do vyšľahanej plnky postupne dáme čokoládu bielu, ktorú sme roztopili. Na upečený korpus (brownie) dáme plnku a dáme stuhnúť, pridáme na ozdobu ovocie.