Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Suchý cícer
Tahini
Garam masala
Cesnak
Koriander
Petržlenová vňať
Soľ
Korenie
Listový šalát
Červená cibuľka
Mrkva
Paradajka
Jogurt
Cesnak
Pažítka
Olej
Postup:
Cícer namočíme 3 dni dopredu, zlievame vodu každý deň. Cícer vymixujeme dohladka, dáme do misky a pridáme ďalšie ingrediencie, a to: tahiny pasta, garam masala, nasekaný cesnak, koriander, petržlenová vňať, soľ, čierne korenie. Tvarujeme guličky, ktoré vysmážame na oleji. Podávať budem šalátik s červenou cibuľkou, mrkvou, paradajkou. Dresing bude jogurt s cesnakom s pažítkou alebo vňatkou.