Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
500 g sušienky
3 PL
Sušienková nátierka
Krém:
250 g mascarpone
2 PL práškový cukor
200 ml smotana na šľahanie
Postup:
Mascarpone si vyšľaháme s práškovým cukrom a smotanou na šľahanie na hladký tuhý krém. Tácku si jemne potrieme krémom, aby sa nám keksíky nešmýkali a poukladáme keksíky - 10 ks vedľa seba, na keksy natrieme krém a vrstvíme. Ja som dal 4 vrstvy keksov - 1,5 balíka. Vrch ukončíme krémom. V pohári si premiešame lotusovú nátierku - 3 PL, ak je veľmi tuhá, môžeme ju na pár sekúnd zohriať v mikrovlnke. Koláč pokvapkáme chrumkavou nátierkou a dozdobíme sušienkami. Necháme zmäknúť a podávame.